Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Svetsar SHERMAN MMA 200

2 940 kr
MMA-svetsare Sherman MMA 200, MOSFET inverter, svetsström 190A 60, AC 230V 50Hz, MMA, TIG DCW, funktioner: Hot Start, VRD.

MMA 200-svetslikriktare Sherman-workshop är en inverteranordning tillverkad i MOSFET-teknik avsedd för manuell svetsning med belagda elektroder MMA-metod av konstruktions- och kvalitetsstål. Den har en skärm som visar svetsströmmen såväl som VRD, Hot Start och Anti Stick-funktioner. Utrustningen rekommenderas i service- och hantverksfabriker för verkstäder och lätta produktionsarbeten ibland. Utrustningen är avsedd för arbete i stängda eller takbelägna rum som inte utsätts för direkta väderförhållanden

Matningsspänning V: AC 230 50Hz
Svetsmetoder: MMA, TIG DC
Produktionsteknik: MOSFET
Svetsström A: 190
Arbetscykel : 60
Spänning utan extern belastning V: 20 VRD / 70
Max. strömförbrukning A: 39
Max. strömförbrukning kVA: 9
Svetsströmjustering: Jämn
Vikt kg: 10,5
Mått L x B x H mm: 465 x 295 x 360
Funktioner: Hot Start, VRD
Garanti: 24 månader
Producent: SHERMAN
Annonsör: https://bildelar1.se/ Plats: 43345 Partille  Visa på karta
kategori: Verktyg & Maskiner Typ: Säljes
Mera info: https://bildelar1.se/mma-tig/9294-sherman-mma-200.html
 Annonsörens alla annonser (149)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.