Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Svetsar SHERMAN MIG MAG 225GDS

6 100 kr
Den synergiska strömförsörjningen DIGIMIG 225GDS IGBT är en innovativ enhet designad för strömförsörjning, MIG: 220 MMA: 210 TIG: 210, AC 230V 50Hz, MIG, MMA, hårdlödsvetsning. I komplexet: MIG / MAG-design fungerar.

Den synergiska DIGIMIG 225GDS-svetsaren är den mest innovativa inom polska bollar inom stålsvetsning och med användning av MIG / MAG, MMA belagd elektrod och Lift TIG-metallmetoder. De kan också användas för hårdlödningssvetsning av tunna upp till 3 mm galvaniserade plåtar. Tack vare att de ändrar polariteten på enheten tillåter de svetsning En metod MIG / MAG med en minitrådmatare monterad i den i D100 stål eller färgade spolar, så att du kan separera olika typer av trådar utan att behöva användning av enheter. Installation i synergistisk strömförsörjning mellan stål och icke-aluminium eller aluminiumlegeringar AlMg5 och AlSi5 är ett enkelt sätt att underhålla och förbättra prestanda för både hobbyister och hobbyister. I MMA-läge kan du justera ARC FORCE, HOT START eller växla VRD. Enheten har minnet för den sista inställningen, dvs efter att den har stängts av återställs de sista parametrarna och möjligheten att komma ihåg 40 uppsättningar inställningar 10 för varje svetsmetod + 10 för den manuella funktionen MIG / MAG Å andra sidan finns det många platser där du kan njut av en stor måltid på festen.

Matningsspänning V: AC 230 50Hz
Svetsmetoder: MIG, MMA, Lift TIG, hårdlödsvetsning
Produktionsteknologi: IGBT
Svetsström A: MIG: 220 MMA: 210 TIG: 210
Arbetscykel : 30
Max. strömförbrukning A: 38 MIG / 42 MMA / 27 TIG
Max. strömförbrukning kVA: 5,9
Svetsströmjustering: Jämn
Avg. trådspole mm: 100, 200
Varv.. trådmatning m / min: 2 - 14
Vikt kg: 13
Mått L x B x H mm: 450 x 218 x 370
Funktioner: Arc Force, 2T / 4T, VRD, TIG Lift, induktansjustering, 2-rull matare, alternativet Spool Gun, Inställningsminne
Garanti: 24 månader
Producent: SHERMAN
Annonsör: https://bildelar1.se/ Plats: 43345 Partille  Visa på karta
kategori: Verktyg & Maskiner Typ: Säljes
Mera info: https://bildelar1.se/svetsar/9304-sherman-mig-mag-225gds.html
 Annonsörens alla annonser (149)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.