Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Svetsar SHERMAN MIG DIGIMIG 200X SYNERGIA

5 400 kr
Synergic DIGIMIG 200X Synergic svetsare är en innovativ anordning för manuell svetsning av stål och icke-järnmetaller med MIG / MAG, MMA belagd elektrod och Lift TIG-metoder. Det kan också användas för hårdlödningssvetsning av tunna upp till 3 mm galvaniserade ark. Svetsmaskinen tillåter svetsning med självskyddande tråd utan skyddsgas och anslutning av en Spool Gun SG. Enheten riktas till proffs som värderar hög kvalitet och pålitlighet.

Digital styrning tillåter full reglering av parametrar, bågdynamik, egenskaper och manuellt eller synergiskt driftsätt i MIG / MAG-metoden. Användningen av synergiska inställningar i svetsaren för vanligt stål, rostfritt stål och aluminiumlegeringar förenklar funktionen avsevärt och gör det möjligt för människor med mindre erfarenhet och hobbyister.

MMA-metoden har justerbara funktioner ARC FORCE och HOT START och det är möjligt att aktivera VRD- och ANTI STICK-funktionerna.

Svetsaren möjliggör användning av flera driftsätt, inklusive möjlighet till punktsvetsning. Enheten har minnet för den senaste inställningen, dvs efter att den har stängts av och på igen, återställs de senaste inställda parametrarna.

Matningsspänning V: AC 230 50Hz
Svetsmetoder: MIG, MMA, Lift TIG, hårdlödsvetsning
Produktionsteknologi: IGBT
Svetsström A: MIG: 200, MMA: 180, TIG: 200
Arbetscykel : MIG: 45 MMA, TIG: 60
Max. strömförbrukning A: 33 MIG / 33 MMA / 24 TIG
Max. strömförbrukning kVA: 6.6
Svetsströmjustering: Jämn
Avg. trådspole mm: 100, 200
Varv.. trådmatning m / min: 2 - 15
Vikt kg: 13
Mått L x B x H mm: 480 x 210 x 330
Funktioner: Digital styrning, Arc Force, Hot Start, 2T / 4T, VRD, TIG Lift, induktansjustering, svetsning utan gas, 2-rull matare, alternativet Spool Gun, Anti-Stick, Manual MIG, MIG synergic, MMA, MMA Pulse , TIG-lyft, svetsning utan gas, punktsvetsning
Garanti: 24 månader
Producent: SHERMAN
Annonsör: https://bildelar1.se/ Plats: 43345 Partille  Visa på karta
kategori: Verktyg & Maskiner Typ: Säljes
Mera info: https://bildelar1.se/svetsar/9301-sherman-mig-digimig-200x-synergia.html
 Annonsörens alla annonser (149)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.