Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Svetsar SHERMAN MIG DIGIMIG 200 PULSE

6 840 kr
Synergiczna spawarka MIG DIGIMIG 200 PULSE, prąd spawania MIG: 200 MMA: 200 TIG: 200, zasilanie AC 230V 50Hz, MIG, MMA, Lift TIG, lutospawanie.

SHERMAN DIGIMIG 200 PULS INVERTER SVETSMASKIN

Den synergistiska DIGIMIG 200 Pulse-svetsaren är en innovativ enhet för manuell svetsning av stål och icke-järnmetaller med MIG / MAG, MMA belagd elektrod och Lift TIG-metoder. Enheten riktar sig till proffs som värderar hög kvalitet och pålitlighet. Det kan också användas för hårdlödningssvetsning av tunna upp till 3 mm galvaniserade ark. Svetsaren låter dig ansluta en Spool Gun SG.

Digital styrning möjliggör full justering av parametrar, bågdynamik, egenskaper och manuellt eller synergiskt driftsläge i MIG / MAG-metoden. Användningen av synergiska inställningar i svetsaren för vanligt stål, rostfritt stål och aluminiumlegeringar förenklar funktionen avsevärt och gör att den kan användas av personer med mindre erfarenhet och hobbyister. Användningen av en puls eller en dubbel puls möjliggör en bättre kvalitet på svetsen, hög estetik med mycket hög effektivitet.

Enheten kan svetsas med hjälp av standard MMA- eller MMA-metoden med pulsering, vilket möjliggör en högre kvalitet på svetsen. I MMA kan du justera ARC FORCE, HOT START och stänga av VRD.

DIGIMIG 200-puls möjliggör TIG-svetsning med DC-pulsering med pulsegenskaperreglering. Svetsaren tillåter användning av flera driftsätt, inklusive alternativet för punktsvetsning. Enheten har minnet av de senaste inställningarna, dvs efter att den har stängts av och på igen, återställs de senaste inställda parametrarna. Det är också möjligt att spara 35 uppsättningar av inställningar med enkel åtkomst till programspara / återställningsläge. På insidan av spolkammarhöljet har en förkortad styrning för svetsaren placerats för att underlätta den aktuella driften av anordningen med en detaljerad beskrivning av åtkomst till de justerbara driftsparametrarna.

Svetsaren är utrustad med en unik MIG-fackla med en vred i han
Annonsör: https://bildelar1.se/ Plats: 43345 Partille  Visa på karta
kategori: Verktyg & Maskiner Typ: Säljes
Mera info: https://bildelar1.se/svetsar/9334-svetsar-sherman-mig-digimig-200-pulse.html
 Annonsörens alla annonser (149)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.