Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Svetsar MAGNUM SNAKE 200P

2 880 kr
Snake 200P-inverterarenheten är en lätt, bärbar energikälla. Det används för svetsning med belagda elektroder av olika ståltyper, inklusive vanligt, rostfritt, värmebeständigt och gjutjärn. Enheten tillverkas baserat på IGBT-transistorer.

Den belagda elektrodens maximala diameter är 5,0 mm
Fläkt kyld
Överbelastningsskydd
Smidig reglering av svetsström.
Enfas strömförsörjning
Svetsmaskinen har funnits på marknaden under lång tid, därför är den fri från tillverkningsfel och garanterar en lång livslängd.

HÖJ KRAFT OCH KVALITET AV PRESTANDA
MAGNUM SNAKE 200 I-svetsmaskiner används för svetsning av stål och andra svetsbara metaller med MMA- och TIG LIFT-metoder. Svetsaren har tillverkats enligt de högsta standarderna och IGBT-tekniken, tack vare vilken de högsta svetsparametrarna har uppnåtts. Svetsaren tillåter svetsning med 200A ström med en effektivitet på upp till 60.

YTTERLIGARE FUNKTIONER
OVERLOAD SWITCH - inbyggt skydd mot överhettning av enheten och förlänger dess livslängd.

TVÅ LED-DIODER - signalering av korrekt drift och överhettning.

IGBT-svetsaren använder moderna transistorer, en lösning som garanterar minimal elektromagnetisk störning, låga effektförluster i grundläggande system, vilket gör det möjligt att öka effektkällan och tillförlitligheten.

TIG LIFT-SVÄLSNING - Enheterna kan också användas för TIG-svetsning med en speciell TIG-fackla med en ventil TIG LIFT-metod. Bågen antänds sedan genom att lätt gnida den icke förbrukningsbara elektroden mot arbetsstycket.

Strömförsörjning: 230V
Frekvens: 50Hz
Elskydd: 25A

Svetsström: 200A
Effektivitet: 60
Justeringsområde: smidig
Tomgångsspänning: 59V

Kylfläkt
Husskydd: IP21
Vikt: 8 kg
Annonsör: https://bildelar1.se/ Plats: 43345 Partille  Visa på karta
kategori: Verktyg & Maskiner Typ: Säljes
Mera info: https://bildelar1.se/mma-tig/9291-sherman-mma-200-speedy.html
 Annonsörens alla annonser (149)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.