Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Svetsar IDEAL V-ARC 201 PRO

2 900 kr
Inverter svetsanordning för MMA och TIG svetsning med utmärkta svetsparametrar. Den har funktionen HOT START som underlättar start av svetsning och ARC FORCE-funktionen som är ansvarig för bågens stabilitet under svetsningen.

Med en svetsström på 200A kan du arbeta med elektroder med en diameter på upp till 4,0 mm, vilket gör att du kan utföra de flesta mindre reparationer och renoveringsarbeten. 230V strömförsörjning gör att du kan arbeta praktiskt taget var som helst, och det starka metallhöljet minskar risken för skador på svetsaren.

Svetsaren är designad för svetsning med rutil och baselektroder, för rostfritt stål och gjutjärn. Den är utrustad med fläktkylning och överbelastningsskydd. Elektronisk reglering av svetsström med en praktisk knopp möjliggör enkel och smidig reglering av strömmen.

Svetsaren har funktioner som underlättar svetsprocessen:

ANTI STICK: kortslutningsskydd - stänger automatiskt av svetsspänningen om elektroden fastnar i det svetsade materialet, vilket gör det lättare att lossa och förhindrar oavsiktlig bildning av svetsbågen
ARC FORCE: kortslutningsströmreglering - underlättar överföringen av det smälta elektrodfallet till det svetsade materialet, vilket förhindrar bågsutsläckningen när elektrodfallet kommer i kontakt med svetsbassängen
VARM START: varmstart - det underlättar tändningen av elektroden genom att ge en högre svetsström för varje bågtändning.
Maximal diameter på den belagda elektroden 4.0.
Fläkt kyld.
Överbelastningsskydd.

Matningsspänning: 230V
Effektfrekvens: 50Hz
Skydd: 16A

Svetsströmområde: 30-200A
Klassad svetsström: 200A för P60
Effekt: 7,3 kW
Tomgångsspänning: 59A
Elektroddiameter: 1,6-4,0 mm

Nuvarande reglering: smidig
Digital display: ja
Anti Stick: Ja
Arc Force-funktion: ja
Hot Start-funktion: ja
FYSISKA PARAMETER

Kylfläkt
Skyddsgrad: IP21
Mått: 445 x 270 x 345 mm
Vikt: 8 kg
Annonsör: https://bildelar1.se/ Plats: 43345 Partille  Visa på karta
kategori: Verktyg & Maskiner Typ: Säljes
Mera info: https://bildelar1.se/mma-tig/9292-magnum-mma-snake-200-i.html
 Annonsörens alla annonser (149)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.