Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Svetsar PATON VDI 150 MINI MMA TIG

2 940 kr
Skydd mot spänningsfall
System för arbetsstabilisering
Svetsström 150A
ANTI STICK-funktion
HOT START-funktion
ARC FORCE-funktion
Låg elförbrukning
Perfekt för användning hemma, på jobbet och i industriella arbeten
Perfekt för att arbeta under svåra förhållanden
IGBT-teknik
Skydd av elektroniska komponenter med ett dubbelt lager lack
Stabilt arbete
Hållbart och solid transportfodral ingår

Svetsarna i Mini -serien är designade för behoven hos användare som kräver en funktionell, kompakt enhet med en hög nominell ström på 150A. Svetsaren är utformad för manuell MMA-bågsvetsning med likström, som är tillräcklig för att arbeta med alla elektroder från Ф1,6 mm till Ф4 mm inklusive, medan arbetsbelastningen är inte mindre än 40, vilket gör det möjligt att lösa de flesta uppgifter inom sektorn hushåll fritidshus, hantverk, bilar etc..

PATON VDI 150 MINI är perfekt för små och medelstora företag, där en liten och lätt svetsmaskin behövs. Liten storlek och låg vikt är ytterligare fördelar med enheten, vilket gör VDI 150 till en oumbärlig partner för fältarbete.

VARM START - het start - består i en momentan ökning av svetsströmmen över det inställda värdet när bågen slås. Detta förhindrar elektrodklister -fenomenet i det inledande svetsstadiet, vilket gör det lättare att starta hela processen.

Arc-Force-funktion - den används för att förbättra förbränningsstabiliteten för kortbågen och förhindra att elektroden fastnar. Så snart metalldroppen separeras från elektroden ökas strömmen automatiskt till den givna nivån - om det finns en lämplig omkopplare som i serien Professional. Genom att sänka Arc Strength för att minska energiförbrukningen från ett svagt nät eller för att öka det i ett starkt rutnät förbättras bågen förbränningens stabilitet ännu bättre.

Anti-Stick-funktion - gör det möjligt för svetsaren att enkelt ta bort elektroden från produkten utan risk för ögonchock. Om en kortslutning inträffar efter en kort paus reduceras svets
Annonsör: https://bildelar1.se/ Plats: 43345 Partille  Visa på karta
kategori: Verktyg & Maskiner Typ: Säljes
Mera info: https://bildelar1.se/mma-tig/9293-sherman-mig-130f.html
 Annonsörens alla annonser (149)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.