Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

SIDESTEP AUDI Q7 2015+

3 180 kr
ISO-CERTIFIERADE PRODUKTER

Löpbrädor ger din tur en enorm boost när det gäller utseende och nytta. Kombinera det snygga utseendet och det robusta utseendet, är dessa uppfinningsrika löpbrädor det perfekta sättet att uppgradera din lastbil eller SUV. Konstruerad av högkvalitativa aluminiumramar kan du vara säker på att den här tavlan tål de tuffaste väderförhållandena samt tidens test. De är tåliga och är mycket korrosionsbeständiga. Ingen borrinstallation! Dessa löpbrädor är väldigt enkla att installera med fästena som passar direkt i befintliga fabrikshål. Genom att inte behöva borra in i bilen sparar du tid och ansträngning.

Högkvalitativt tuff aluminiummaterial.
Instruktioner och monteringssats ingår.
EU Tillverkad.
Snygga Euro Running Boards
Snabb och enkel att installera
Fixera punktmontering - Montera med fabriksmonteringspunkt utan borrning

MONTERINGSANVISNINGAR INKLUDERADE

Make-Model: AUDI Q7 2015 +

Ett par löpbrädor med monteringssats
Annonsör: https://bildelar1.se/ Plats: 43345 Partille  Visa på karta
kategori: Bildelar & Biltillbehör Typ: Säljes
Mera info: https://bildelar1.se/q7-2015-/9393-audi-q7-2015.html
 Annonsörens alla annonser (149)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.