Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Bohemen utomhusbadkar

Upplev och njut av ett vedeldat utomhusbadkar med inbyggd kamin. Badkaret kan användas året runt, det är enkelt och snabbt att värma upp. Rymmer två vuxna och två barn.

Bohemen är utomhusbadkaret för den som värde­sätter originell design i material som är lika hållbara som vackra. På Bohemen hittar du inget bling-bling, lampor eller högtalare – här finns bara en ren, autentisk, vedeldad badupplevelse.

Karet är tillverkat i saltvatten­beständigt aluminium och har en behaglig inredning av ek. Badkaret tål såväl söt- som saltvatten.

Mera information finner du om badkaret på vår hemsida. Du kan också se närmare på badkaret före du köper ett. Vi har hemma badkaret för visning. Kontakta oss ifall du vill se närmare.

www.jesajasport.fi
info@jesajasport.fi
tel: 040-7529338

Annonsör: Jesaja Sport Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Bygg & Trädgård Typ: Säljes
Mera info: https://jesajasport.eu/utomhusbadkar/bohemen
 Annonsörens alla annonser (15)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.