Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Tryckluftcylindrar och kontrollventiler

40 € (424 kr)
Denna Rimoldi symaskin är till salu i delar. Den var i användning när syfabriken las ner för 30 år sen. Maskinen har stått i varmgarage i ett uppvärmt garage hela tiden. Alla tryckluftcylindrar och kontrollventiler 35e. All automatik 25e. Symaskinen och dess motor 25e. Hela maskinen delvis demonterad 70e. Delarna hämtas från Vörå. Den väger åtminstone 200kg och är ganska otymplig så den lämpar sig inte för hemmabruk. Med maskinen har sytts byxornas långa sömmar med en hiskelig fart. Förfrågningar per telefon 0400-163662.
Annonsör: Stefan Sirén Plats: 66600 Vörå  Visa på karta
kategori: Maskiner & utrustning Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (4)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.