Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

EGNAHEMSHUS REJPELTVÄGEN 100

75 000 € (795 000 kr)
Bondstuga i Vörå ådal cirka 1 km från Vörå centrum. Stugan är byggd ca 1900 och har 6 rum+ kök varav två sovrum på vinden.

Golvet i nedervåningen är av betong, huset har stockväggar och plåttak. Huset värms med olja eller ved. I köket finns en vedspis. Huset renoverades senast 1970 och säljs som renoveringsobjekt.

På gården finns tre stycken ekonomibyggnader varav den största är cirka 380 m², stor och praktisk för förvaring och hobby. Till tomten hör också lite åker.

Adress Rejpeltvägen 100 66600 Vörå
Fastighet: Del av Runars 946-409-51-0
Visning enligt överenskommelse
Annonsör: Kustens Fastighetsförmedling Plats: 66600 Vörå  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Mera info: http://kff.fi/index.php?pageid=1
 Annonsörens alla annonser (7)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.