Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Radhus, 3r+k+b+terass+biltak, nyproduktion

169 000 € (1 791 400 kr)
Välkommen till natursköna Vassviken 1!

Här finns tre radhus bestående av nio bostadsaktielägenheter med eget biltak och uteplats. Ett stenkast bort finns lekpark, badstrand och båthamn. Bostäderna är inredda med kvalitativa material och av lokala aktörer. Vattenburen golvvärme och frånluftsvärmepump bidrar till en låg boendekostnad. Full gårdsservice ingår. Vassviken 1 rekommenderas för dig som vill ha ett modernt, havsnära boende på en rofylld plats. Genast inflyttningsklart. Nybygge.

Området har stor efterfrågan på hyresbostäder, god hyresavkastning.

Direkt från byggherren, ingen förmedlingsavgift.

Fråga mera:
Mathias Lindström
+358509186462
Annonsör: Mathias Lindström Plats: 66540 Petsmo  Visa på karta
kategori: Radhus Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (3)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.