Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

2r + k med balkong, Brändö, Vasa

590 € (6 254 kr)
En ljus och luftig tvåa med balkong och förrådsrum, 51 m2, uthyres i Brändö, Vasa. Idrottsgatan 8. På högsta våningen med fönster åt två håll, utsikt mot bl.a. Brändö fotbollsplan. Köket modernt och nyrenoverat. Diskmaskin finns. Passar också två studerande eftersom vardagsrum och sovrum har egna dörrar. Båda rummen har tv- och internetuttag. Lägenheten är lätt möblerad med det allra nödvändigaste men ger samtidigt stort utrymme för eget möblemang. Lugnt område, nära till allt. Bastu att boka finns i källaren. Plats för bil finns också, samt vindsförråd och tvättstuga. Från och med november - flexibelt startdatum. 590€/mån + el och vatten, samt en månadshyra i förskott.


Annonsör: Carola E Plats: 65200 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
 Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.