Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

SÅLD!

Robotdammsugare Neato XV Signature Pro +reservdelar

BJUD!
Neato XV Signature Pro fungerar bra och har ganska nya batterier.
2st Hepafilter Nya batterier ny sopdel
360 graders laserstyrd navigation
Minnesfunktion för rengjorda ytor
RPS - intelligent rumsmätning
Undviker inredning och andra hinder
Neato XV Signature Pro
Neato XV Signature Pro utses av Bäst-i-test till ”Bästa budgetval”. Trots att den kostar mindre än hälften så mycket som Roomba 880 håller den enligt testet ”samma klass som några av testets dyraste dammsugare”. Precis som alla Neatos modeller har Neato XV Signature Pro både den karaktäristiska D-formen och en roterande laser högst upp som hjälper till att navigera och bygga upp en karta över rummen som roboten dammsuger.
Robotdammsugarens mjukvara kan, precis som hos Botvac D85, uppdateras via en USB-port för att få nya och/eller förbättrade funktioner. Bäst i test imponerades av den goda sugförmågan hos Neato XV Signature Pro, i synnerhet på täta tjocka mattor. Ljudnivån är dock hög men tanken är ju att en robotdammsugare ska städa när man inte är hemma, så då lider man ändå inte av det.
Trappsensor
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Hushållsmaskiner Typ: Säljes
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.