Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Sony retro digital stillkamera som sparar bilderna på diskett dvs korppu

50 € (530 kr)
Säljer troligen en av de första kameramodellerna med vilken man kan ta foton och lagra dem på disketter korppu. Förutom kameran ingår laddare och några ark instruktioner på engelska. För att kunna använda den behöver man disketter som den på bilden och en dator med plats för dem och ett nytt batteri. Har troligen främst samlarvärde. Finns i Vasa men kan postas mot portokostnad.
Annonsör: Barbro Sjöberg Plats: 65280 Vasa  Visa på karta
kategori: Foto & Videokameror Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (46)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.