Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

CF Moto Cforc 1000XC NYHET

11 790 € (124 974 kr)
CF Moto Cforce 1000XC NYHET!!
C FORCE 1000 är en ATV med mer kraft än alla andra medlemmar i C FORCE familjen! Med den största och mest kraftfulla motorn paketerad i en ATV är C FORCE 1000 redo för de allra tuffaste uppgifterna inom jord- och skogsbruk, vinterkörning och även räddningsuppdrag. Med en specialbyggd vätskekyld motor på 963cc får du en bra kombination av prestanda, funktionalitet och estetik. Med andra ord får du den största körglädjen som du kan få ut av en ATV!

C FORCE 1000 har skarpt definerade kanter, tydligt profilerade strålkastare, ergonomiska stolar och många andra framgångsrika detaljlösningar som ger C FORCE 1000 en unik karaktär. Vinsch, 27 fäljer, skärmbreddare och handskydd följer med denna enastående maskin. Fyrhjulsdriften är givetvis lika standard som differentiallåset. Önskelistan av standardfunktioner är fulländad med en C FORCE 1000.

SPECIFIKATIONER
• 962,6 cc. V-twin, vattenkyld
• 4 takt, 8 ventiler/cyl. SOHC, EFI
• Maxeffekt 60 kW/82 HK
• Lågväxel för maximal dragkraft
• Fullt justerbara gasstötdämpare
• Hydraulisk skivbroms fram och bak
• EPS Servostyrning
• Vinsch, dragkula, släpvagnskontakt, handskydd och skärmbreddare är standard

VÄLKOMMEN OCH PROVKÖR I LARSMO!

Vi har även flexibla och förmånliga finansieringsalternativ!

www.oceandealers.fi
Årsmodell: 2020
Märke: CF MOTO Modell: Cforce 1000XC
Annonsör: Oceandealers ab oy Plats: 68555 Bosund  Visa på karta
kategori: Fyrhjulingar Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (24)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.