Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.se.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.se

SÅLD!

Puky Skyride 20

150 € (1 590 kr)
Vår dotters omtyckta cykel har blivit för liten så vi säljer den vidare. Som ny kostar motsvarande cykel ca 380 €.

Mera information om denna cykelmodell:

Skyride 20-tums cykel passar barn från ca. 6-9 års ålder från 120 cm eller med en innerbenslängd på minst 55 cm. Det som speciellt utmärker Pukys barncyklar är att ramen är i aluminium och därför är cykeln lättcyklad. Den har Shimano Nexus växelsystem, vilket är ett växelsystem av hög kvalitet. Den har även Shimanos Dynamo lampsystem, vilket innebär att framlampan är integrerad i framhjulet och lyser utan att det blir tyngre att trampa. Cykeln har baklampa av samma typ. Pukys alla cyklar är också kända för att ha en låg påstigning, vilket underlättar för barn som håller på och hoppar av och på cykeln hela tiden. En ergonomisk utformning gör att barnet får en naturlig och bra kroppshållning på cykeln.
Pukys barncyklar är också välutrustade med frambromsar och fotbroms. Cykeln har tre växlar.
Puky lägger det största fokus på säkerhet, vilket innebär att cykeln får lång livslängd - vilket också blir positivt ur miljösynvinkel.
Årsmodell: 2017
Märke: Puky Modell: Skyride 20-3
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Cyklar Typ: Säljes
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.