Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.se.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.se

Förtjusande mormorsstuga, röd med vita knutar

65 000 € (689 000 kr)
Mitt i Kvarkens världsarv ligger denna förtjusande röda mormorsstuga med vita knutar på en mycket charmig tomt som erbjuder gott om möjligheter för t ex odling. Den lummiga tomten är vackert sluttande av ett slag som man sällan hittar i skärgården och ligger lagom långt från vägen så att man får avskildhet från trafiken. Huset, som är byggt av stockar, passar både som permanentbostad och som fritidsboende. Det finns både en öppen spis och en kakelugn som värmer gott. På övre våningen finns två stora rum som kan isoleras och då får man avsevärt större boyta Det finns också en kall källare för matförvaring.
På tomten finns en uthuslänga med generösa förvaringsutrymmen samt ett vedlider som är välfyllt med färdigkluven björkved.

Tomten är ca 2400 kvm.

Svedjehamn, där man kan ha sin båt om man vill njuta av utflykter och fiske i den vackra och vidsträckta skärgården, ligger endast en kilometer bort.

En fin båt för utflykter och fisketurer i den vackra skärgården kan köpas separat.
Annonsör: Fredrik Dahlström Plats: 65870 Björköby  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.