Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.se.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.se

Annonsen har utgått!

Etta i Umeå uthyres

470 € (4 982 kr)
Hyr ut en etta i Umeå på 42 kvadratmeter i andra hand. Uthyrningen gäller för perioden 15.8-31.12 till följd av utbytesstudier. Eftersom det är en studentlägenhet ska även den som hyr i andra hand vara inskriven på universitetet under höstterminen 2019.
Lägenheten finns i stadsdelen Nydalahöjd som är ett lugnt studentområde och där det är gångavstånd till universitetet. Busshållplats finns precis utanför huset med direktförbindelse till bland annat universitetet, centrum och IKEA-området.
Lägenheten har en öppen planlösning med en separat köksvrå. Ligger på bottenvåning där det finns en egen uteplats tillgänglig.
Hyrs ut fullt möblerad med soffa, fåtölj, bord, stolar, lampor och säng med madrass.
Vattenavgift ingår i hyran. Eget elavtal behöver tecknas separat. Den som hyr behöver även skaffa egen hemförsäkring. Kredituppgifter kommer att kontrolleras.

Hyra: 470€/månad

Hör gärna av dig vid frågor.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.