SÅLD!

Emmaljunga city cross

200 € (2 050 kr)
Emmaljunga city cross chassis och sittdel ja årsmodell 2013. Solskydd och myggnät integrerat i suffletten. Svart protex tyg. Fyra fast hjul går att ta av t.ex. vid transport. Punkteringsfria däck. Emmaljungas regnskydd och regnskyddets förvaringspåse följer med. Vagnen har också en varukorg undertill som inte syns på bilden då den var på tvätt. Vändbar sittdel. Ryggstödet har tre lägen. Sittläge, viloläge och fullt liggläge. Selen kan träs på två sätt och spännas åt både i höjdläge och bredd. Man kan spänna loss axelbandet och använda endast midjebältet om man vill. Fotstödet har två lägen. Måtten på sittdelen ca 90x 32 cm och sitthöjden ca 50cm. Funkar lika bra på asfalt som på grus. Tack vare den ställbara fjädringen har vagnen ett skönt sovgung.

Emmaljungas city korg/liggdel, årsmodell 2010?. Har inte integrerat myggnät/solskydd men man får med separat myggnät och solskydd på köpet. Liggdelens mått 79,5 x 43cm. Både sittdelen och liggdelen är rymliga. Med på köpet följer en mörkblå Eisbärchen vintersovpåse.

Allt har alltid förvarats i bostads utrymme, inte ute eller i förråd. Rök- ocg djurfritt hem!

Sittdelen är i mycket bra skick. Liggdelen har mer spår av användning men fungerar som den ska.

Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Barnartiklar Typ: Säljes
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.