E-kurs på distans svensk text Blomsterterapi enl Dr Bach

200 € (2 050 kr)
En spännande introduktion till blommornas helande energi!

En blomessens är blommans flyktiga energi och den dynamiska livskraft som skiljer den från andra blommor. Och på samma sätt som vi tar till vara safter och oljor från växternas blad, stjälkar och rötter för att framställa örtmediciner som ska förbättra vår kroppsliga hälsa, kan vi använda blommornas mer SUBTILA ENERGI för att öka vårt psykiska, känslomässiga och andliga välbefinnande.

I varje blomma finns den kraft som behövs för att växten ska kunna fortplanta sig. När en växt står i blom uttrycker blomman denna energi genom sin färg och genom en oändlig mångfald av underbara former.

Detta är en spännande introduktion och e-kurs på distans i det stora och spännande ämnet blomsterterapi och energimedicin. Här får du lära dig hur du använder blomessenser i homeopatisk beredning för att skapa välmående och förbättra din hälsa.

Kursen är uppdelad i 7 delar som sänds separat till din epost och du läser i din egen takt och sänder in de svarsuppgifter som finns till varje del för rättning. Efter fullgjord kurs erhåller du diplom/intyg på genomgången kurs.
Annonsör: Resonans Management Plats: 57361   Visa på karta
kategori: Sport & Fritid Typ: Säljes
Mera info: https://www.naturligt.org/kurser/blomessensens-helande-varld-ekurs-pa-distans
 
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.