Fritidshus på vackra Fårö vid Sudersand

8 950 kr
Perfekt läge med glimt av havet mitt på Sudersand.
Uppfört 2015 med genomgående hög standard, fina materialval och alla bekvämligheter.
Läget ger en privat och avskild känsla mitt på Sudersand där det finns restauranger, tennis, minigolf, fotbollsplaner, cykeluthyrning och nöjen. Från fritidshuset tar man sig på enskild skogsväg ca 150 m ner mitt på Sudersands fantastiska sandstrand.
Fritidshus är byggt med öppen planlösning, kök, ett större sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med en våningssäng, bäddsoffa i vardagsrum samt badrum med toalett, dusch, tvättmaskin . Det finns en stor altan i söderläge med utemöbler och grill.

På nära avstånd finns också utbud så som Sylvis Döttrars bageri, ICA-butik, flera restauranger och så butiken Ebbes som är fylld av skinnkläder, lammskinn och hantverk mm.

Sevärdheter:
Bergmancentret och Kutens Bensin ett kultställe med musik och god mat. Upplev raukarna och alla underbara solnedgångar. Från fritidshuset tar man sig lätt runt till Fårös alla sevärdheter.

Lediga veckor:
V.24 & v.25
Annonsör: Gotland Fårö Plats: 62467 Fårö  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Uthyres
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.