Annonsen har utgått!

Frisör/barberare utbildning erbjudande 24999kr

24 999 kr
Vi erbjuder en frisörutbildning för dig som värdesätter en gedigen och väl beprövad yrkesutbildning som ger konkreta kunskaper och mycket träning.

Är du beredd att kasta dig in i en lustfylld och stimulerande skoltid har du kommit rätt. Du kommer bli fullmatad med tekniska övningar, yrkesknep, mängdträning, kreativa utmaningar och mycket annat som gör livet roligt och dig till en imponerande duktig frisör.

Vi gör dig helt redo att jobba i världens antagligen roligaste yrke utbildningen tar avstamp i teknik, trender och kreativitet för att göra dig till en skicklig hantverkare. Vilken studieform eller studietakt du än väljer får du samma kunskaper.

BARBERARE!
Denna utbildning vänder sig till dig som INTE har någon erfarenhet i branschen eller till dig som har ERFARENHET men vill lära dig grunderna i Herrfrisör/Barberar-yrket.
Kursen är på 3mån, måndagar -fredagar.
Möjligheten till att ta Barberargesällen får man vid 1000 timmars dokumenterad erfarenhet i yrket. Barberargesällen bedöms av Frisörföretagarnas utbildningsnämd.
Material som ingår:
Väska
Saxar
Kammar
Borstar
Rakkniv/rakset
Övningshuvud mm.
Övriga verktyg o maskiner finns för utlåning.
Kursinnehåll
Herrklippning
Rakning
Skägg
Maskinklippning
Kam- & saxteknik
Finish
Fadning
Föning/styling
Teori
Kundservice
Strukturteckning
Verktygslära mm.

Du kan välja mellan frisör utbildning och barberare utbildning boka en visning hos oss för mera information.

Vi finns på Ringvägen 44 i Södermalm/Stockholm
Tel 0720334633

Med vänliga hälsningar
Williams akademin
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Tjänster Typ: Säljes
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.