Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

IFA DKW F8

99 900 kr (9 990 €)
Ett unikt tillfälle att bli ägare till en helt unik bil. I detta utförande kombi med träpanel såldes endast ett fåtal exemplar till Sverige under 1950-talet. Ett av få exemplar som finns kvar.

Bilen har förvarats inomhus sedan den ställdes av under 1960-talet. Träpanelen i fint skick, även mycket välhållen invändigt.

Motorn behöver åtgärdas. Extra motor medföljer liksom en stor mängd reservdelar från en IFA F8, ej kombi.

Mer bilder och information kan skickas vid intresse.

Bilen har ägts av min frus morfar. Papper finns på bilen.

Suomenkielisiä: Puhun jonkin verran Suomea.
Årsmodell: 1955 Km: 17000
Märke: IFA Modell: F8
Annonsör: Tommy Rosbäck Plats: 91832 Sävar  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.