Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Annonsen har utgått!

Naturnära hus i centrala PelloRuotsi

500 000 kr (50 000 €)
Naturnära och centralt hus i Pello

Välkommen till ett centralt och naturnära läge i Pello, ett stenkast från Torne älv och med bara 50 meter till Ica Pellohallen.  

Nu finns en tegelvilla från 1964 till salu. Villan är totalt 170 kvm med tre rum och kök, en gillestuga och bastu. På markplan hittar du sovrum, kök och sällskapsytor, fördelat på 85 kvm. Huset har dubbelgarage med betonggolv. I källaren finns en gillestuga med öppen spis, en liten toalett och matkällare. Här finns även bastu med renoveringsbehov och chansen att installera ett vedeldat bastuaggregat. Dusch och tvättmaskin finns intill bastun.

Tomten är stor och fin med ett potatisland som inte brukats på några år. För den som vill odla finns även jordgubbsland, ett växthus samt buskar med svarta och röda vinbär. Intill potatislandet finns även ett litet förråd. Tomten sluttar något på baksidan och vetter mot Torne älv.

Det rekommenderas att se över dräneringen runt huset, i övrigt gott skick med moderniseringsbehov.
 
Pello ligger vackert längs Torne älv med närhet till väg 99. Byn har en Icabutik, bensinstation, restaurang och även den unika Älvgården som inrymmer både en förskola och ett äldreboende. Området är naturskönt och har även närhet till finska Pello som har butiker och restauranger. Från Pello är det ca 52 km till Övertorneå och lika långt till Pajala. I Svanstein, som ligger 15 minuters bilfärd söderut, finns skola F-9 och utförsåkning med flera nedfarter på berget Pullinki. För den kulturintresserade finns även en av punkterna i världsarvet Struves Meridianbåge på samma berg. 

Adress: Pellovägen 140
Boyta: 85 kvm
Biyta: 85 kvm
Tomtareal: 1600 kvm 
Uppvärmning: El och oljepanna 
Prisidé: 500 000kr. 50 000€ Välkomna att lämna bud.
Visning enligt överenskommelse.
Kontakt: Eva Fagerström 
Telefon: +46705986485 Eva puhu suomea
L-E Drugge Telefon: +46767961399
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.