Action kamera

15 € (154 kr)
Då den inte kommer till användning Min tidigare actionkamera var bättre än denna så säljes en liten actionkamera som har liten display på framsidan och handkontroll. Allt som var i köplådan, dvs mounts, vattentätt fodral, handkontroll osv medföljer. Jag blev besviken på kvalitén men för en hobbyfilmare duger den bra! Säljs som en 4K Sports camera. ALDRIG använd, endast öppnad och konstaterat att kvaliten på min gamla kamera var bättre. Finns i Esse, fås till Jakobstad och Nykarleby efter 22.2! Hör av dig för egna bilder och vid intresse. Har motion detector och man ska kunna göra timelapse videor med den, har dock inte testat någondera.

Har även en mycket bra 720p action camera vid intresse. Bättre kvalité än den på bild, 20€, mejla mig vid intresse så kan jag skicka bild på den. Mycket bra skick, väldigt lite använd, färdigt inställd.
Annonsör: Sandra Plats: 68820 Esse  Visa på karta
kategori: Foto & Videokameror Typ: Säljes
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.